2022. január 01-től a katasztrófavédelmi hatósági eljárás elektronikussá válik, mellyel kapcsolatosan az alábbi linken tájékozódhat.

https://www.katasztrofavedelem.hu/36514/ihr-integralt-hatosagi-ugyviteli-rendszer

 
 
 
 
 
 
 
0
0
0
s2sdefault

Felhívjuk figyelmüket, hogy az elmúlt órákban lehullott ónos eső miatt veszélyessé vált utakon fokozott óvatossággal közlekedjenek, aki teheti ne induljon útnak! Az önkormányzati utak sózása folyamatos, de kérjük a saját ingatlanjaik előtti járdákon mindenki igyekezzen gondoskodni a síkosságmentesítésről a balesetek elkerülése érdekében. A közútkezelő tájékoztatása szerint a Komádi-Furta útszakasz sózása elkezdődött, várhatóan délutánra biztonságossá válik.

Ismételten kérjük Önöket, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek, ha tehetik ne induljanak útnak!

 

Vigyázzanak magukra!

 

Békés, áldott ünnepeket kívánunk!

 

Komádi Városi Önkormányzat

0
0
0
s2sdefault

Kun Orosz Adrienn fotó

Ismét Önkéntes Katonai Szolgálatra várja a jelentkezőket a Magyar Honvédség. Elsősorban azok érdeklődésére számítanak, akik nem jutottak be idén főiskolára, egyetemre vagy a tanulmányaikat valamiért el kellett halasztaniuk. A jelentkezés rajtuk kívül is mindenki előtt nyitva áll, aki még nincs 65 éves, büntetlen előéletű, rendelkezik bejelentett magyar lakcímmel és legalább általános iskolai végzettséggel. Az alapképzés 2022. január 05-én indul.

0
0
0
s2sdefault

Az oltás a leghatékonyabb módszer a vírus ellen Ha Ön még nem oltatta be magát keresse fel háziorvosát akivel megbeszélheti hogy melyik az Ön egészségi állapotának és életkorának legmegfelelőbb vakcina

0
0
0
s2sdefault

Alkategóriák