felkialtojel

Hivatkozással Komádi Városi Önkormányzatának 2020.03.14-én közzétett, a hétfőtől életbe lépő általános és középiskolai új oktatási rendhez kapcsolódó étkezéssel, valamint a bölcsődei és óvodai rendkívüli szünettel kapcsolatos tájékoztatóira,az alábbi tájékoztatást adom és a következőket kérem Önöktől:

Kérem azokat a szülőket, akik 2020.március 19-től, szerda, el szeretnék vinni gyermekük ebédjét az alábbi elérhetőségen kedd 9 óráig jelezzék részünkre.:06-54-439-399. (Természetesen később is igényelhetik, de ahhoz, hogy az adott naptól el tudja vinni, előző nap 9 óráig jeleznie kell felénk.

Ez a lehetőség az általános és középiskolások számára biztosított, valamint természetesen azon bölcsődések és óvodások számára is, akik a bölcsődei/óvodai ügyeletet nem veszik igénybe.

Azok kapnak díjmentesen étkezést, akik (rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek, illetve hátrányos helyzetűek (HH), halmozottan hátrányos helyzetűek (HHH).

Akik a fenti támogatásban nem részesülnek, azok térítési díj ellenében vehetik igénybe az étkeztetést.
Bölcsődei- Óvodai - Általános iskolai gyermekek esetében az év közbeni fizetendő térítési díj összegével egyezik meg. Középiskolások esetében a fizetendő térítési díj 700.-Ft/adag.

Komádi,2020. március 16.

Tusz Enikő Katalin
ügyvezető

Komotthon Komádi Idősek Otthona és
Gyermekélelmezési Nonprofit Közhasznú Kft.
4138 Komádi, Hősök tere 10/2.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel/fax.: 06-54/439-399